Gerard Beekhof

Gerard BeekhofKlusser met praktische bedrijfsbus

Gerard Beekhof uit Zuilichem is die klusser (klusjesman) die overal terecht kan. Na vele jaren klussen, naast een vast dienstverband, zette hij in 2007 de al langer aanwezige gedachten om een eigen klusbedrijf op te zetten om in daden. Hij begon in zijn toenmalige woonplaats Woudrichem.

De gedegen voorbereiding zorgde voor een praktische bedrijfsbus, waarmee vooral particuliere klanten in het werkgebied (Bommelerwaard, Land van Heusden en Altena) bezocht worden.

Klanten in dit gebied betalen géén voorrijdkosten!

Vakbekwaam en betrouwbaar

Wat is belangrijk in het “klusvak”? Vakbekwaamheid natuurlijk, goed gereedschap, maar ook kennis van producten en werkwijzen. Daarnaast blijkt betrouwbaarheid, dus doen wat afgesproken is, een zeer gewaardeerde eigenschap van een goede klussenier te zijn.

Voeg daar netjes werken, een opgeruimde bouwplaats, een vlot tempo en een  evenwichtige vergoeding aan toe en de klusser die overal terecht kan is een feit.

Vaste klantenkring

Gerard Beekhof wil met zijn klusbus een betrouwbare klusser zijn. Inmiddels is er een vaste klantenkring onstaan, die kan rekenen op extra snelle service bij diverse klussen.

Gerard’s Klusbus: Handig én Verstandig!